Przestrzeń do współpracy

Redbull (Wyróżnienie)

Opracowując założenia siedziby firmy Red Bull w Forcie Mokotów mieliśmy na celu zapewnienie pracownikom dobrego samopoczucia i chęci do aktywności. Wysokie jasne otwarte przestrzenie biurowe podzielone są na strefy dające poczucie komfortu przy zapewnieniu kontaktu między zespołami. Strefy wypoczynkowe, liczne sale spotkań, kabiny, gabinety do pracy cichej są rozlokowane równomiernie na dwóch piętrach i dostępne dla wszystkich. Sercem parteru jest amfiteatr - przestrzeń eventów i integracji zespołów. Podesty amfiteatru uzupełnia rozpięty na łuku telebim z giętkich ekranów OLED. Biuro oferuje użytkownikom miejsca swobodnych spotkań, jadalnię, pokoje gier i nagrań, miejsca relaksu cichego i głośnego, szatnie dla rowerzystów. Dodanie świetlika wzdłuż elewacji oraz ściany zielonej, odmieniło charakter podziemia, które stało się jasną przestrzenią wypoczynku. Po okresie izolacji zespół z radością spotyka się w nowym biurze - autentycznym, inspirującym i pełnym dobrej energii.

PHOTOS

Patronat honorowy IV edycji konkursu

Patroni medialni IV edycji konkursu