Przestrzeń socjalna

Boldare

Komfort pracowników był naszym priorytetem podczas projektowania biura. Chcieliśmy, by przestrzeń sprzyjała integracji i budowała wyjątkową atmosferę. Wygospodarowaliśmy sporo miejsca na:
-dużą, przestronną kawiarnię, miejsce codziennych spotkań i firmowych celebracji,
-chaos room, gdzie można odprężyć się przy playstation, piłkarzykach, albo grając na gitarze,
-silent room, tj. pokój z wygodnymi pufami do pracy w absolutnej ciszy,
-dwie duże i świetnie wyposażone kuchnie, -salę kinową, którą wykorzystujemy również i do ćwiczeń medytacyjnych,
-taras, gdzie można zrelaksować się na świeżym powietrzu
-scenę w przestrzeni open space. 

Aranżacja każdego z pomieszczeń została starannie przemyślana, ich położenie także nie jest przypadkowe. Kluczowe miejsca w biurze celowo są od siebie oddalone, tak by pracownicy jak najczęściej przemieszczali się i mieli okazję do codziennego kontaktu. Biuro powstało na miejscu starej szkoły w Gliwicach, a zaprojektowali je Biuro Projektów Rafał Drobczyk.

Partnerzy